Samet Aybaba Spor Lisesi Bando Takımı ve okulumuz öğrencilerinin katılımı ile Fakıuşağı mahallesinde 23 Nisan dolayısı ile kortej yürüyüşü yaptık. Bayraklarla bando takımına eşlik eden öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kortej velilerimiz tarafından çok beğenildiç

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Dede Korkut İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Tanem Sevim Sarmalı'ya bıraktı. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Dede Korkut İlkokulu Müdürü Mehmet Bereketoğlu, Tanem'in Annesi Mine Sarmalı ve öğretmeni Sorella Dönmez yer aldı.

Ekolojik Oyuncak Kütüphanesi Açıldı

Okulumuz Anasınıfı -B-Şubesi öğretmenimiz Zeynep Dikici Uçan'ın uyesi oldugu  Atölyede Biz Varız Projesi Aralık ayı itibariyle çalışmalarına başladı...

Rehber Öğretmenimiz Metin Salar'ın organize ettiği Mangala Turnuvası öğrencilerin yoğun katılımı ile tamamlandı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda Kütüphane Haftası Kutladık.

Artistik Jimnastikte Büyük Başarı

Mrt

Bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan bu anlamlı bayramı, sonsuza dek kutlayabilmemiz, bireysel ve toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü, birlik, barış, kardeşlik ve yardımlaşma içinde yaşama isteğimize ve bilincime bağlıdır. Nevruz´ un bolluk ve bereketi müjdeleyen sıcak günlerini mutlulukla geçirebilmemiz için, tüm güzellik ve cömertliğiyle bizi bağrında barındıran doğa ve çevremizle tam bir uyum içinde yaşamamız; onu, sevgi ve özenle korumamız gerekmektedir. Nevruz bayramımız kutlu olsun!

Mrt

18 Mart "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizi Şükranla Anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, İngilizce Öğretmenimiz Burcu Yüzbaşıoğlu ile yürüttüğü "Sustainable Development (Sürdürülebilir Kalkınma)" e-twinning projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

Mrt

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Maşının Kabulünün Yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi. Okulumuz öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü programda şiirler okunup şarkılar söylendi. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u da şiirleriyle andık.