OSMANİYE / MERKEZ - Dedekorkut İlkokulu

Eyl

Öğrencilerimizin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için okulumuz genelinde  (Kovid-19) salgınına karşı çeşitli önlemler alındı. Bu önlemler kapsamında okulumuzda günlük temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Tüm velilerimizden isteğimiz TEMİZLİK MASKE MESAFE kurallarına uyalım, sağlıklı kalalım.

Eyl

Songül Yazıcı danışmanlığında Yaparken Öğrendim, Oynarken Eğlendim Proje ekibi; yoğun ve başarılı çalışmalarının ardından e-twinning kalite etiketi sertifikasını almaya hak kazandılar.

Eyl

Fatma AKTEFEK danışmanlığında 4-D Sınıfı Elimi Tutar mısın Proje ekibi; yoğun ve başarılı çalışmalarının ardından e-twinning kalite etiketi sertifikasını almaya hak kazandılar.

Ağu

Fatma AKTEFEK danışmanlığında 4-D Sınıfı We Are SAFE Together Proje ekibi; yoğun ve başarılı çalışmalarının ardından e-twinning kalite etiketi sertifikasını almaya hak kazandılar.

Ağu

Süheybe TACIKAYAN danışmanlığında 3-D Sınıfı Sm@rt Researchers Proje ekibi; yoğun ve başarılı çalışmalarının ardından e-twinning kalite etiketi sertifikasını almaya hak kazandılar.

Tem

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Haz

Hatice Tatlı öğretmenimizin danışmanlığında 3-D sınıfının yürütmüş olduğu e-twinnig projesi olan "Elimi Tutar mısın?" projesinin katılım belgeleri, okul müdür yardımcımız Tahsin Ş. tarafından verildi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda okulumuz öğrencileri sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde yüz yüze eğitime başladı.

May

Projemizin Sonu ve bizler Öğretmen -Öğrenci Toplantımızı birlikte yaptık.Toplantımızın sonunda  hazırladığımız Quizizz Web 2.0 aracı ile öğrencilerimiz yarıştı.Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Projedeki tüm öğrenci ve  meslektaşlarıma ayrıca bizden desteğini esirgemeyen tüm velilerime çok teşekkür ediyorum.

May

30 Ekim 2020 İzmir Depreminde İnci'nin kurtarılmasında görev alan ve İnci'nin "Abla korkuyorum.Elimi Tutar Mısın? " Sözleriyle projemize ilham kaynağı olan Edanur Dogan'i ağırladık. Samimiyeti ve güler yüzüyle çocuklarımızın tüm sorularını yanıtladı. Emeği geçen proje kurucularımıza çok teşekkürler.

Elimi Tutar mısın? - Final Ürünümüz:  Rap Şarkımızın Bireysel Çalışması

May

Karışık Okul Takımı Etkinliğimizde Denizli İli Belevi Halil Uzun İlkokulu ile kısa film çalışmamız

20 Mayıs Okul Dışarıda Günü Etkinliğimiz

3-D sınıfı öğrencileri Okul Dışarda Günü'nü plastik atıkları geri dönüştürerek değişik malzemeler elde ederek kutladılar.

Elimi Tutar mısın? - Psikososyal Destek Masal Atölyesi Etkinliğimiz

Elimi Tutar mısın? - Çizgi Roman Karikatür Etkinliğimiz