Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen tahliye tatbikatı okulumuzda da 4 Mart 2022  Cuma günü saat 11.30'da başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tahliye öncesinde ve sonrasında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Osmaniye Milli Eğitim müdürlüğünün başlatmış olduğu "Osmaniye Okuyor" kampanyası okulumuzdan yoğun ilgi gördü.

İlimiz resmi ve özel tüm eğitim kurumlarımızda uygulanmaya başlayan ve Twitter gündem etkinliklerinde 6. olan projemize yoğun ilgi gördü. Okuma saati uygulamamız her hafta Çarşamba günü 20:00-20:30  saatleri arasında devam edecektir.

Şbt

Okul öncesi öğretmenimiz Zeynep Dikici Uçan'ın e-twinning projesi kapsamında hazırlamış olduğu sanat atölyesi....

Şbt

Kütüphanemizi zenginleştirmek için kitap toplama kampanyamız başlamıştır.

Şbt

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

Şbt

Çevre eğitimi ve sürdürülebilir kalkınma için öğretmen ve öğrenci olarak yaptıklarımızı çok kültürlü bir yaklaşımla paylaşmaktır.

Şbt

4-D Sınıfı öğrencileri "Okuyorum Gelişiyorum" e-twinning projesi kapsamında Ocak ayını etkinliklerle dolu dolu geçirdi.

Ock

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemi 21 Ocak Cuma günü itibariyle tamamlanmıştır. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize mutlu bir tatil dileriz.

Ock

Süheybe TACIKAYAN öğretmenimiz ve 3-D sınıfının yürüttüğü "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi ile ilgili tüm etkinliklere ulaşabilirsiniz.

Ock

İlimizde yapılan Kick Boks turnuvasında, öğrencilerimiz kendi dallarında 4 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük derecelerini elde etti.

Ock

Osmaniye'mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünde, bizlere bu güzel şehri miras bırakan tüm kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Ock

4-D Sınıfı öğrencileri "Okuyorum Gelişiyorum" e-twinning projesi kapsamında Aralık ayını etkinliklerle dolu dolu geçirdi.

Ock

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi okulumuz da Kütüphanesiz kalmadı.

Ock

4-D Sınıfı öğrencileri "Okuyorum Gelişiyorum" e-twinning projesi kapsamında Kasım ayını etkinliklerle dolu dolu geçirdi.