Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları etkinlikleri  kapsamında Dedekorkut İlkokulu’ndan başlayan 100. Yıl Kortej Yürüyüşü, TOKİ Caddesi’ndeki Şanlı Türk Bayrağımızın önünde gökyüzüne balonlar bırakılarak son buldu.

Programa Dedekorkut İlkokulu ve Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri katıldı.

Ekm

Dede Korkut ilkokulu anasınıfı sabahçı grup ve öğlenci grup ile yapılan bütünleştirilmiş limon etkinliği içerisinde batmayan limon deneyi görsel algı ve sanat etkinliği günlük yaşam becerilerini destekleme ve sağlıklı beslenme ile ilgili limonata yapım etkinliği yapıldı. Etkinliklerde merak ve eğlenerek öğrenme sağlıklı yaşam becerilerini destekleme amaçlanmıştır.

ERASMUS DAYS ETKİNLİKLERİ

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını bitirdik. Karnelerimizi aldık. Okul Müdürümüz Mehmet Bereketoğlu öğrencilerimize yaptığı konuşmasında tatilde dinlenmelerini eğlenmelerini kitap okumayı ihmal etmemelerini söyledi. Ayrıca mezun olan 4. sınıf öğrencilerine bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Karne töreni sonrasında öğretmenlere yönelik konuşma yapan Mehmet Bereketoğlu Öğretmenlerimize Bu zor geçen eğitim öğretim yılındaki gayretleri için teşekkür etti.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA İLKOKULLAR ARASINDA  4/C SININIFI ÖĞRENCİMİZ EBRAR DAĞDELEN 3.OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

6 Şubatta meydana gelen deprem nedeniyele  ilimizde ara verilen  eğitim öğretime , Başta Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz Bey ve devlet erkanının katılımıyla başladık.

Ock

20222-23 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl  tatiline girdik. Öğrencilerimiz karnelerini ve okulumuz tarafından hediye edilen kitaplarını aldılar.

Ara

Okulumuzda tüm öğrencilerimizi kapsayan akıl ve zeka oyunları yarışmaları yapıldı. Yarışmalara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz eğlenceli ve keyifli zaman geçirdiler. Yarışmaya katılan emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Osmaniyeli Şair Yazar Bestami Yazgan okulumuzu ziyaret ederek imza günü ve söyleşi gerçekleştirdi. İlk ziyaretini 17 Aralık 2019 da gerçekleştiren yazar o gün okulumuzun bahçesine '' BİLGİ ÇINARI OLMASI '' dileğiyle diktiği çınarı önünde Okul Müdürümüz Mehmet Bereketoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ara

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından okulumuz 4.sınıf öğrencilerine Gıda Güvenliği,Sağlıklı Beslenme ve hijyen eğitimi verildi. Eğitime katılan öğrencilerimize Gıda Kahramanı Sertifikası verildi.

Kas

Ara tatil döneminde Okul Temelli Mesleki Gelisimler kapsamında Dede Korkut Ilkokulu öğretmenlerimizle Uzm. Fatma Alaca egitmenliğinde Doğa Yürüyüşü eğitimini tamamladik. 2020 yılında akademimizin yayınlamış olduğu "Doğa Yürüyüşünde Eğitim Uygulamaları Rotamız Osmaniye " kitabimizla egitimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hem uygulama hem teori bölümlerini içeren hizmetici egitimimize katilim sağlayan tüm ogretmenlerimize basarilar dileriz.

Kas

Okulumuzda Okul Aile Bİrliği üyeleri ve velilerin katılımıyla çoşkuyla öğretmenler gününü kutladık .Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehit öğretmenlerimizi, ahirete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarak, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 84.YIL DÖNÜMÜNDE RAHMET MİNNET VE SAYGIYLA ANADIK.

Haz

Okulumuz bahçesinde düzenlenen karne töreninde dönemi başarıyla tamamlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eden okul müdürümüz Mehmet Bereketoğlu, öğrencilerimize iyi tatiller dileyip, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Daha sonra sınıflara çıkan öğrenciler, karnelerini alıp öğretmenleri ile vedalaştı.

Kepler Havaya Atıldı