Elimi Tutar mısın? - e-Twinning Günü Etkinliğimiz

NİSAN AYI ORTAK ÜRÜNÜMÜZ

Öğrencilerimiz Zumpad Web 2.0 aracını kullanarak ÇÖK-KAPAN - TUTUN akrostiş şiir çalışması yaptılar.

Elimi Tutar mısın? /Would You Hold My Hand? Projemizin Nisan ayı ortak ürün bireysel çalışmalarımız. Öğrencilerimizi yaptıkları bu çalışmadan dolayı kutluyoruz.

23 Nisan 2021 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Meclis Başkanımız Sayın Mustafa ŞENTOP ve Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK  81 ilden belirlenen öğrenciler ile çevrimiçi etkinlik düzenlemiştir. Okulumuzdan 3 öğrenci Osmaniye'ye temsil etmiştir.

Çök-Kapan-Tutun Kodlama Etkinliğimiz

Dünya Sağlık Günü Etkinliğimizden ve Sağlık Haftası Bilgilendirme Toplantısından görüntüler.

Ara

18.12.2020 tarihinde saat 17:00 de Türkiye, Litvanya, Çek Cumhuriyeti ortak bir projesi Sm@rt Araştırmacılar ekibi olarak, öğrenciler ve öğretmenler online olarak düzenlenen toplantıya katıldı. Öğrencilerimiz herkese mutlu yıllar diledi.

Kas

Tüm öğrencilerimize deprem ile ilgili bilgilendirmeler yapıldıktan sonra deprem tatbikatı yaptık. Planlı ve düzenli bir tatbikat gerçekleştirildi.