Çevre Haftası Etkinliklerimiz

Obezite İle Mücadele

Osmaniye Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivaline katılan okulumuz, Mangala ve Mendil kapmaca kategorilerinde il ikincisi olarak okulumuzu gururlandırdı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. BU HAFTA KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz öğretmenleri Hatice Tatlı ve Burcu Yüzbaşıoğlu'nun sürdürdüğü e-twinning projelerinin sonunda öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sertifikaları verildi.

Yüzmede, okulumuz öğrencisi Betül Gülgösteren 50 metre sırtüstü dalında birinci olaraka altın madalya aldı. 100 metre sırtüstünde ise 2. olarak gümüş madalya kazandı.  Başarılarının devamını diliyoruz.

Eğitim öğretim yılının başından beri düzenlemiş olduğumuz, öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik edek kampanyamızda bu ayın hediyeleri öğrencilerimize verildi. Sınıf bazında oluşturulan kutulara okudukları kitapların kartını atan öğrencilerimizin arasından rastgele seçilen öğrencilerimize hediye verildi.

Okulumuz öğretmeni Sorella Dönmez'in danışmanlığını yaptığı "Güney Yıldızları" ekibimiz Ön Değerlendirme başarı sağlayarak yarı finallere yükseldi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder final yolunda başarılar dileriz.

Okulumuz Tiyatro ekibi Hıçkırık, Türkiye geneli fıkra yarışmasında il birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Y. e-twinning projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

Her yıl mayıs ayının 2. haftası olarak kabul edilen Anneler Günü okulumuzda 11.05.2022 tarihinde kutlandı. Tüm annelerin Anneler Günü´nü kutluyoruz.

Ekolojik Oyuncak Kütüphanesinin Okulumuza kazandırılmssında desteklerini bizden esirgemeyen İl Milli Eğitim  Müdürümüz Aydın Albak Bey'e ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Görevlisi Celil Atasever Beye, tüm öğrencilerimiz ve okulum adına teşekkür ediyorum. Okul Müdürü Mehmet Bereketoğlu