Bilimin İzinde Yeni Keşifler

eTwinning

Şbt

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaptı.

Ock

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında Aziz Sancar bilgi yarışması etkinliği yaptı.

Ock

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında Aralık ayını etkinliklerle dolu dolu geçirdi.

Ock

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında akrostiş etkinliği yaptı.

Ock

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi kapsamında 10 Kasımda Ulu Önder Atatürk'ü andı.

Ock

3-D Sınıfı öğrencileri "Bilimin İzinde Yeni Keşifler" e-twinning projesi yürüten öğrenci ve öğretmenleri çevirim içi seminer düzenledi.

Ekm

3/D Sınıfı Bilimin İzinde Yeni Keşifler eTwinning projesi kapsamında Süheybe TACIKAYAN rehberliğinde kodlama etkinliklerinde bulundu.

Ekm

Bilimin İzinde Yeni Keşifler bir etwinning okul yılı projesidir. Öğretmenimiz Süheybe TACIKAYAN ve 3-D sınıfı da bu projeyi okulumuzda yürütecekler.