OSMANİYE / MERKEZ - Dedekorkut İlkokulu

eTwinning Projemiz : Bilimin İzinde Yeni Keşifler

Bilimin İzinde Yeni Keşifler bir etwinning okul yılı projesidir. Öğretmenimiz Süheybe TACIKAYAN ve 3-D sınıfı da bu projeyi okulumuzda yürütecekler.

Proje Hakkında

Bilimin nasıl elde edildiğini anlamayı, bilim insanlarının yaptığı çalışmaların ışığında fen okur yazarlığını arttırmayı amaçlayan projemiz öğrencilerin çevresini de laboratuvar olarak keşfetmelerini ve çevre bilinci kazanmalarını sağlayacaktır. 21.yy becerilerinden araştırma ve sorgulama becerilerini geliştirecektir. Öğrenciler sözel, mantıksal, kişisel, sosyal, görsel konularla da ilişkilendirilerek, Stem ile etkinlikleri, web2.0 araçları ve oyunlarla destekleyerek bilimsel sergilerle, proje ve öğrenci merkezli, deneye ve gözleme dayalı öğrenme ile bilimsel yolculuğa kanat açacaklardır.

25-10-2021

Yayın: 25.10.2021 - Güncelleme: 25.10.2021 08:22 - Görüntülenme: 218