Elimi Tutar Mısın

Eyl

Fatma AKTEFEK danışmanlığında 4-D Sınıfı Elimi Tutar mısın Proje ekibi; yoğun ve başarılı çalışmalarının ardından e-twinning kalite etiketi sertifikasını almaya hak kazandılar.

Haz

Hatice Tatlı öğretmenimizin danışmanlığında 3-D sınıfının yürütmüş olduğu e-twinnig projesi olan "Elimi Tutar mısın?" projesinin katılım belgeleri, okul müdür yardımcımız Tahsin Ş. tarafından verildi. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Projemizin Sonu ve bizler Öğretmen -Öğrenci Toplantımızı birlikte yaptık.Toplantımızın sonunda  hazırladığımız Quizizz Web 2.0 aracı ile öğrencilerimiz yarıştı.Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Projedeki tüm öğrenci ve  meslektaşlarıma ayrıca bizden desteğini esirgemeyen tüm velilerime çok teşekkür ediyorum.

30 Ekim 2020 İzmir Depreminde İnci'nin kurtarılmasında görev alan ve İnci'nin "Abla korkuyorum.Elimi Tutar Mısın? " Sözleriyle projemize ilham kaynağı olan Edanur Dogan'i ağırladık. Samimiyeti ve güler yüzüyle çocuklarımızın tüm sorularını yanıtladı. Emeği geçen proje kurucularımıza çok teşekkürler.

Elimi Tutar mısın? - Final Ürünümüz:  Rap Şarkımızın Bireysel Çalışması

Karışık Okul Takımı Etkinliğimizde Denizli İli Belevi Halil Uzun İlkokulu ile kısa film çalışmamız

20 Mayıs Okul Dışarıda Günü Etkinliğimiz

3-D sınıfı öğrencileri Okul Dışarda Günü'nü plastik atıkları geri dönüştürerek değişik malzemeler elde ederek kutladılar.

Elimi Tutar mısın? - Psikososyal Destek Masal Atölyesi Etkinliğimiz

Elimi Tutar mısın? - Çizgi Roman Karikatür Etkinliğimiz

Elimi Tutar mısın? - e-Twinning Günü Etkinliğimiz

NİSAN AYI ORTAK ÜRÜNÜMÜZ

Öğrencilerimiz Zumpad Web 2.0 aracını kullanarak ÇÖK-KAPAN - TUTUN akrostiş şiir çalışması yaptılar.

Elimi Tutar mısın? /Would You Hold My Hand? Projemizin Nisan ayı ortak ürün bireysel çalışmalarımız. Öğrencilerimizi yaptıkları bu çalışmadan dolayı kutluyoruz.

Çök-Kapan-Tutun Kodlama Etkinliğimiz