Okulumuz Hakkında

Fakıuşağı mh. merkez /osmaniye
 Fotoğrafı

VİZYON

Çalışanlarıyla mutlu, Paydaşları ile uyumlu geleceğe umutla bakan, şevk mutluluk içinde görevlerini yapan ,bunun huzurunu derinden hisseden,öğrencileri ve personeli ile tüm toplumsal çevrenin takdirini ve saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,vatanına, milletine ve Bayrağına sadık öğrenciler yetiştiren bir ilkokul olmak.

MİSYON

İlkokul Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize: A) Kişisel Açıdan: l -İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirmek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2-Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen , bilgili , becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) Toplumsal Açıdan: 1-Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışılabilen çevresine uyum sağlayabilen iyi, mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Öğretmen

Rehber Öğretmen