OSMANİYE / MERKEZ - Dedekorkut İlkokulu

Osmaniye Okuyor 2 Projesi Kapsamında Okuma Saati

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Çocuk Yazar Buluşması

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın sağlanacağı bir haftadır. Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri bu farkındalığa turuncu kıyafetler giyerek katkı sağlamıştır.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılı Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun tezahürü olan İstiklal Savaşı'nın sonunda kazandığı ve İstiklal mücadelesinin en büyük eseri olan Cumhuriyetin ilan edildiği günü coşkuyla kutlandı. Büyük bir emek ve özveriyle hazırlanan bu programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları etkinlikleri  kapsamında Dedekorkut İlkokulu’ndan başlayan 100. Yıl Kortej Yürüyüşü, TOKİ Caddesi’ndeki Şanlı Türk Bayrağımızın önünde gökyüzüne balonlar bırakılarak son buldu.

Programa Dedekorkut İlkokulu ve Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri katıldı.