eTwinning Projemiz : Matematikte Büyük Araştırmalar (GEMS)

Gems nedir:

GEMS, (Great

Exploration Math and Science-Fende ve matematikte büyük araştırmalar) heyecan verici etkili fen ve matematik etkinliklerini sınıflara taşıyan kaliteli ve esnek bir ders programıdır. GEMS etkinliklerinin amacı, temel bilimsel kavram ve yöntemleri açıklarken hayal gücünü etkilemektir.

Fen ve matematik bilimlerinin çocuklara temel kavram ve yöntemlerini anlamalarını hedeflemektedir. Çocukların fen ve matematik bilimlerine karşı olumlu bir düşünce de bulunmalarını sağlayarak, bu alanda başarıya ulaşmasını desteklemektedir.

Bağımsız öğrenen öğrenciler geliştirmek

Eleştirel düşünebilen öğrenciler geliştirmek

Çocukların fen ve matematikteki temel kavramları anlamalarını sağlamak

Fen ve matematiğe karşı pozitif bir eğilim sağlamaktır.

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 16.01.2022 22:07 - Görüntülenme: 232